5 играчи, които 1000% ще напуснат ЦСКА през 2025-а: И още 1, който на 99% е АУТ


5 играчи, които 1000% ще напуснат ЦСКА през 2025-а: И още 1, който на 99% е АУТ
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3841 0

В ЦСКА бе привлечен цял отбор от нови футболисти през летния трансферен прозорец. Сделките ще продължат и през зимата, а през следващото лято се очакват още по-ударни трансфери. Идеята на силните фигури в клуба е до три-четири трансферни прозореца да бъде окомплектован достатъчно силен отбор.

Кои 5 играчи са аут от ЦСКА през 2025-а година?

Разбира се, това означава и раздяла с много футболисти. Вече ви посочихме кои 8 футболисти в ЦСКА са с изтичащи договори през лятото на 2025-а година. От тях само двама изглеждат като имена, които "армейците" биха искали да задържат на всяка цена - Марселино Кареасо и Тибо Вион.

За други петима от този списък обаче е напълно сигурно и вече решено, че след година (а може би и още през зимата, когато могат да преговарят с други тимове) вече няма да са при "червените".

Това са Станислав Шопов, който е спряган с Ботев Пловдив, Димитър Евтимов, чийто престой под наем в Кипър се провали, провалилият се и във втория отбор Емануел Шакич, недисциплинираният Брадли де Нойер и Марк-Емилио Папазов, който едва ли ще иска да поднови с ЦСКА и да играе в дубъла, без да има особени шансове за първия отбор.

Изглежда сякаш бившият капитан на отбора Амос Юга също няма да има бъдеще при "армейците". Всичко сочи към това, но не трябва да забравяме, че има договор до лятото на 2026-а година.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Въпреки че изглежда прокуден от ЦСКА, тимът няма реални дефанзивни алтернативи на Джеймс Ето'о и Марселино Кареасо. Освен това Юга се е доказал, че може да бъде полезен - въпреки всички критики, които отнесе. Може да има място в тима - най-малкото като резерва.

А какво е положението на Сейни Сенянг в ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички