Александър Тодоров си спомни за "легендата" Жуниор Мораеш и другите, търсили си парите до стотинка от ЦСКА (ВИДЕО)


Александър Тодоров си спомни за "легендата" Жуниор Мораеш и другите, търсили си парите до стотинка от ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Колаж: SportLive.bg

2255 0

Бившият директор в ЦСКА - Александър Тодоров, бе гост в подкаста ТikiTalks+, където коментира изминалите събития около "червените" и как са били решавани проблемите с неизплатените плащания. 

Мораеш винаги си искал парите от ЦСКА

Оказва се, че всеки ден ръководителят се налагало да води по десетки разговори с цел да умолява различни фигури да се отказват от конкретни плащания или да се лишават поне от лихвите по тях. 

Той даде за пример и сочения за легенда Жуниор Мораеш, за когото наскоро се появиха информации, че и до днес търси пари от ЦСКА. 

Признанията на директорът

"Имах 47 вътрешни дела, повечето трудово-правни, и 22 международни. Смятайте колко казуса трябваше да разглеждам на ден, да говоря и предоговарям. С една голяма част успяхме.

Най-интересното искам да го кажа на феновете! Че всички, които ги смятат - този футболист е с червено сърце, онзи футболист е за емблемата, третият едва ли не ляга и става с ЦСКА, точно с тези футболисти беше най-трудно. Не само че беше най-трудно в преговорите, а си настояваха за всички лихви.

Ето - един Мораеш. Такива легенди слушам от феновете, че той едва ли не умирал за ЦСКА. Когато започнах да преговарям с него за средствата, той каза: "Ей там е адвокатът ми". По договор трябваше да получи някакъв процент от трансфера му в Шахтьор. Казах му, че мога да му дам някакви средства и го моля да махнем огромните начислени лихви.

И да предоговорим във времето лека-полека да му изплащаме парите, защото нямаме такива огромни суми. Той каза: "Не ме интересува! Там е адвокатът ми, разбирайте се с него. Въобще не ме занимавайте, искам си парите. С лихвите до стотинка". Това е.

Той беше последният човек, с когото успях да се договоря, за да спася лиценза. Това е 2014 г. С много хора имахме проблеми. В интерес на истината повечето български футболисти влизаха в положение и се разбирахме - за сумите, които искаха да получат", спомня си Тодоров.  

В прикаченото ВИДЕО ще намерите разказа на Тодоров за личности като Паро Никодимов и Милен Радуканов, които също си търсили парите от ЦСКА!

Още: Ерата "Ганчеви" в ЦСКА - силна срещу Левски, обидна срещу Лудогорец

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Много сериозни наказания чакат Каранга след изцепките в мача с Лудогорец

След нелепата работа на Лудогорец - ЦСКА: Наказват Волен Чинков?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички