Александър Томов: Не сме сергия, няма да продаваме


Александър Томов: Не сме сергия, няма да продаваме
Снимка: Иван Йочев

3020 0

„ЦСКА не е сергия и няма да продава звездите си през януари." Това отсече пред „Меридиан Мач" шефът на „червените" Александър Томов.

Както е известно, в момента има много сериозен интерес към младите звезди на отбора на Стойчо Младенов Серджиу Буш и Тони Силва, които правят на пух и прах защитите в „А" група от началото на този сезон. Заради силното представяне на двамата в момента ЦСКА е лидер в класирането, като има 7 точки аванс пред шампиона Лудогорец. „Нашата цел е да изградим много силен отбор, който да доминира в „А" група. Заради това сега няма да продаваме най-добрите си играчи. Разберете, че има много сериозен интерес към тях, мениджъри ги гледат, водят други хора, искат ми пълномощни. Засега обаче не планираме продажба. До януари има време", допълни Александър Томов.

Желанието на бившия политик е ЦСКА да надгради със селекцията си през този зимен трансферен прозорец, вместо да отслабва. Както е известно, през лятото „червените" продадоха двама от най-добрите си футболисти - Ивайло Чочев отиде в Палермо, а Райе МБоли предпочете доларите на американския Филаделфия Юниън. Това обаче не се отрази на ЦСКА, тъй като Стойчо Младенов и неговият екип привлякоха много добри играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички