Бивш играч на Лудогорец и албански национал сред трансферните цели на ЦСКА? (СНИМКА)


Бивш играч на Лудогорец и албански национал сред трансферните цели на ЦСКА? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

20889 0

Нова интересна информация се появи за ЦСКА в Уикипедия, след като през миналата седмица за кратко бе лансиран в онлайн енциклопедия и нов треньор. Тогава някой бе написал Владимир Ивич като наставник на 31-кратните шампиони, но информацията изчезна. 

В 19:05 часа на 2-ри юни е била направена нова промяна, този път в списъка с актуални футболисти на клуба, откри SportLive.bg. В него изненадващо попадат бившият десен бек на Лудогорец Жан Карничник и левият краен защитник от албански произход Насер Алий. 

Нуждите на ЦСКА

Вторият от лятото на 2022 г. е част от румънския Волунтари. В момента ЦСКА е в търсене на играчи в двете позиции, тъй като вече две години няма стабилност по левия фланг с Брадли де Нойер, Сейни Санянг или дори Емануел Шакич, а отдясно титулярът Иван Турицов си тръгва. 

По-странна изглежда ситуацията с Жан Карничник, който едва в началото на 2024 г. бе продаден на словенския Целе срещу милион лева от Лудогорец. За разградчани той записа едва 23 срещи, в които се отчете с 3 асистенции.  

Карничник от скоро а нов отбор

Сега обаче за Целе в родината си записа куп силни двубои и вече разполага с общо 58, в които се отчете с 4 гола и 12 асистенции. Неговата цена набъбна до милион евро, пише "Transfermarkt". 

От Румъния беше взет през лятото на 2022 г. и Брадли де Нойер, който сега ЦСКА ще опита някак да освободи. Той дори не завърши сезона, след като Стамен Белчев го извади от отбора заради дисциплинарни проблеми.

В списъка по-долу попада и опитният Кристиян Малинов. Той беше продаден от "Армията" през 2020 г. в Белгия и до днес продължава да се подвизава в Западна Европа. Феновете на ЦСКА добре биха приели бившия национал на България, ако в даден момент се завърне, макар и малко вероятно в точно този момент. 

Вижте 30 трансфера във футбола, които цял свят очаква през 2024 година!

Още: Новият собственик на ЦСКА да се покаже и да разпусне играчите, пожела Аспарух Никодимов

8 мача, 1 кръг - 37 гола: Как историята на БГ футбола бе пренаписана - Левски и ЦСКА помогнаха (ВИДЕО)

Голът на Педриньо не може да се види и във финала на Шампионска лига, сигурен е Найденов (ВИДЕО)

Ръководството на ЦСКА обещало бонус на играчите само и единствено при класиране в Европа

Берое иска да вземе Марселино Кареасо от ЦСКА като свободен агент

В списъка попада и Малинов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички