Бивш треньор на ЦСКА каза кое е потресаващо в моментната ситуация, но вижда и светлина в тунела


Бивш треньор на ЦСКА каза кое е потресаващо в моментната ситуация, но вижда и светлина в тунела
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4797 0

Бившият играч и треньор на ЦСКА Ангел Червенков коментира случващото се в отбора и многото нови попълнения в отбора в последните дни. Той заяви, че това е единственият верен ход на треньорите и ръководството. Специалистът изрази оптимизъм, че нещата в ЦСКА ще се подобрят.

"Доста играчи се привлякоха в последните дни, но и няма как да е иначе, предвид представянето на отбора и мястото му в класирането. Джеймс Ето'о е много интересен и перспективен футболист. На ЦСКА им трябва засилване на тази позиция и той е добър играч. С него още доста трябва да се работи, но е едно много добро попълнение. Върху играта на Илиан Илиев-младши нямам много големи впечатления. В последните години нещата около него не са впечатляващи. Той беше в Гърция и в Кипър. После се върна в Черно море и се забелязва се нестабилност в представянето на Илиан", започна Червенков пред "Мач телеграф".

Очаква нещата в ЦСКА да се стабилизират

Още: Левски с балансирана селекция, а ЦСКА с невиждани харчове - общо 16 млн. бяха похарчени от 6 клуба в Първа лига

"Ако от ръководството са преценили, че може да свърши работа, дано да стане така. Той все пак е младо и талантливо момче. Илиан още не е разгърнал своите качества изцяло. Може ЦСКА да иска да му даде шанс и "червените" да са трамплин за него. Това, което е най-важно за мен на този етап, е отборът да се стабилизира. Вижда се, че ръководството полага големи усилия, за да се намерят качествени и силни нови футболисти. Процесът не е толкова лесен и ще иска време тези играчи да се сработят с останалите. ЦСКА е на 15-то място, това е потресаващо", категоричен е специалистът.

"По най-бързия начин Александър Томаш и неговият екип трябва да вдигнат отбора и да анализират къде са грешките. Трябва да се оправят незабавно. Много неща има, които трябва да се коригират. Паузата определено дойде навреме за ЦСКА и новите треньори. Физически момчетата не са добре подготвени. В тактическо естество също трябва много неща да се избистрят и най-вече един основен състав с конкурентоспособни играчи. Ще има и един голям плюс, защото феновете ще се завърнат на стадиона. За ЦСКА съм сигурен, че ще настъпят много по-добри дни. Друго хубаво е, че най-накрая се заложи на треньор, който е българин! Това е изключително важно. Не бива в никакъв случай да се подценяват българските специалисти! Видяхме с чужденците какво се случи и докъде я докараха".

След "помощ" от Лудогорец и отказ: ЦСКА ще се изправи срещу дубъла в паузата

ЦСКА е платил повече от милион евро за нападателя Аарон Исека

Трансферното лято в Първа лига: Левски, ЦСКА и Лудогорец се подсилиха - всички сделки у нас

Томаш искал свой възпитаник в Локо (Пд) за заместник на Турицов в ЦСКА

Бивш треньор на ЦСКА притесни феновете: Посочи 6 проблема в играта на тима

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички