Бивш възпитаник на Томислав Стипич вярва в успеха му с ЦСКА и детронирането на Лудогорец


Бивш възпитаник на Томислав Стипич вярва в успеха му с ЦСКА и детронирането на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3108 0

Бившият възпитаник на Томислав Стипич от латвийския Рига Кемело Нгуена вдъхна доверие на феновете на ЦСКА за назначението на треньора. На "Армията" изненадаха с избора си за овакантения пост, но добри мнение продължават да се сипят за специалиста. 

бранителят е категоричен

Пред Дарик Радио френският халф припомни, че познава българския футбол от периода си в Славия, така че може да сподели впечатления. Според него още през сезон 2024/25 ЦСКА на Стипич може да детронира Лудогорец. 

Нгуена се изказа много положително за бившия си треньор, като сподели и на практика какво може да очакват феновете от футболистите на терена - най-вече атрактивен и офанзивен футбол. 

Коментарът на възпитаника

"За мен Томислав Стипич е много добър треньор. Той има добра стратегия за игра и за изграждане на отбора. Той прави много добри тренировки, за да подготви играчите си по най-добрия начин. Томислав Стипич е много добър човек. Когато той иска да говори с някого в отбора, отива и го прави. Не се страхува от нищо.

Стипич е страхотен лидер. Когато го видиш, просто разбираш, че има лидерски качества. Вярвам, че ще се представи добре като треньор на ЦСКА, като той има нужните качества да изгради отбора наново. Той ще се справи в този отбор и ще има добри резултати с ЦСКА. Вярвам, че Томислав Стипич е добър треньор за ЦСКА.

Да, аз играх в Славия, познавам първенството и мисля, че Томислав Стипич ще има добри резултати в ЦСКА през следващата година. Смятам, че той може да спечели титлата с ЦСКА и да детронира Лудогорец, но има голяма разликата между футбола в България и този в Латвия. Мисля, че в България отборите, като Лудогорец, ЦСКА, ЦСКА 1948 и Левски са по-добри от тези в Латвия", категоричен е Нгуена. 

Вижте кой е новият технически директор на ЦСКА!

Още: Исканият от ЦСКА Дилан Мертенс напусна България заради руския Факел Воронеж

"Стипич ме уважава": 30-годишен бранител не отрече, че може да бъде привлечен от ЦСКА

"Мрежа от детайли": Брутална яма от пари - Лудогорец издухва ЦСКА и Левски финансово за последните 13 години

Николас Пенев най-накрая с повиквателна, ЦСКА и Левски само с един представител в България U20

 Радуканов за Стипич: В ЦСКА взимаме всеки за треньор, браво на Левски!

Бивш треньор на ЦСКА: Какъв е зорът да направим отбор? По-важно е да вдигнем стадиона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички