ЦСКА обясни стари и нови контузии и чия е най-тежка: Над месец аут


ЦСКА обясни стари и нови контузии и чия е най-тежка: Над месец аут
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1029 0

От ЦСКА излязоха с официално съобщение на своя сайт, в което съобщават новини за тримата футболисти, които напуснаха принудително терена в мача с Ботев Враца. Това бяха Густаво Бусато, Мика Пинто и Джейсън Локило, като бразилецът е с най-тежка травма. Посочи се и състоянието на други, които лекуваха контузии - Браян Кордоба и Аарон Исека.

ЦСКА излезе с информация за контузените

"Трима футболисти на ЦСКА получиха контузии във вчерашния двубой срещу Ботев (Враца), като най-сериозно е състоянието на Густаво Бусато. Вратарят е с комоцио и фрактура на носа и му предстоят допълнителни изследвания, а вероятно и хирургичуска интервенция. По предварителни прогнози възстановяването на бразилеца ще отнеме повече от месец.

Мика Пинто и Джейсън Локило са с мускулни проблеми и също ще преминат допълнителни прегледи, за да се прецени дали ще са в състояние да бъдат включени в групата за предстоящия двубой с Добруджа за Купата на България.

Днес ЦСКА проведе възстановителна тренировка на клубната база в Панчарево. Със съотборниците тренировки поднови Браян Кордоба, който отсъстваше през последните 2 седмици заради контузия, но на този етап не е ясно дали ще е на разположение на треньорския щаб за двубоя във вторник. Нападателят Аарон Исека продължава да се възстановява от травмата в коляното и ще пропусне следващите мачове на тима" - написаха "армейците".

Преди часове самият Бусато проговори на български и успокои феновете на ЦСКА (ВИДЕО).

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички