ЦСКА обяви Михаил Александров за новия технически директор


ЦСКА обяви Михаил Александров за новия технически директор
Снимка: Lap.bg

2722 0

Ръководството на ЦСКА представи Михаил Александров като новия член по високите етажи на "Армията". Той вече ще изпълнява функциите на технически директор. 

От анонса до родната футболна общественост става ясно, че юношата на 31-кратните шампиони ще бъде нагърбен най-вече с отговорните задачи по инфраструктурните проекти. 

Той ще има и организационни задължения, свързани с мачовете на мъжкия отбор, както и представителни функции пред УЕФА. Още преди края на сезон 2023/24 се коментираше, че Александров вече е отскочил до европейска централа, за да бъде отбелязан като новото лице на ЦСКА. 

Съобщението за назначението

"Юношата на „червените“ и национал на България е новият технически директор на ЦСКА. Той ще отговаря зa инфраструктурните въпроси в клуба като подобряване на базата в Панчарево и изграждане на модерна детско-юношеска школа. Александров има задълбочени познания в тази сфера, след като е един от малкото завършили престижната програма по мениджмънт на УЕФА – MIP, с тясна специализация футболна инфраструктура.

Александров се смята, че е бил вече и в УЕФА

Михаил ще има и организационни задължения, свързани с мачовете на мъжкия отбор, както и представителни функции пред УЕФА. Техническият директор ще бъде представен на предстоящата на 10.06. пресконференция, която ще се проведе от 14:00 ч. на Националния стадион „Васил Левски“, написаха 31-кратните шампиони на официалния си сайт. 

Припомняме ви, че следващото обявено назначение се очаква да бъде на Иван Славов, който да поеме скаутското звено в ЦСКА. Това е сред най-важните постове във всеки един клуб, а през последните години и сред най-проблемните на "Армията". 

Още: Исканият от ЦСКА Дилан Мертенс напусна България заради руския Факел Воронеж

Бивш треньор на ЦСКА: Какъв е зорът да направим отбор? По-важно е да вдигнем стадиона

Николас Пенев най-накрая с повиквателна, ЦСКА и Левски само с един представител в България U20

"Мрежа от детайли": Брутална яма от пари - Лудогорец издухва ЦСКА и Левски финансово за последните 13 години

"Стипич ме уважава": 30-годишен бранител не отрече, че може да бъде привлечен от ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички