ЦСКА показа страхотното обновление на базата в Панчарево (ВИДЕО)


ЦСКА показа страхотното обновление на базата в Панчарево (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

576 0

Ръководството на ЦСКА се похвали пред феновете си със страхотното развитие по базата в Панчарево. Там през последните месеци биват вложени значителни средства за обновяването на инфраструктурата. 

Ето го новият ресторант на Панчарево

Съобщението на ЦСКА

"В последните месеци бяха инвестирани значителни средства за обновяването на инфраструктурата и снабдяването на клуба с модерна техника за поддръжка на терените и съоръженията. С това ЦСКА още повече се доближи до крайната цел – наличието на модерен тренировъчен комплекс, който да осигурява всички необходими условия за възстановяване и подготовка на футболистите.

Един от първите приоритети в процеса на модернизация бе изграждането на изцяло нова сграда на ресторанта, която вече е напълно завършена. Тя разполага с модерно и функционално оборудване, в това число кухненска част, а към помещението е обособено и специално място за провеждане на тактически занимания с видео разбор. Дори дребните детайли в ресторантската част са изработени с брандирани елементи на марката ЦСКА. В съседство с местата за хранене е отделена и специална зона за отдих, която също разполага с удобна мебелировка. 

Облагородени бяха общите части на базата в Панчарево и бяха подобрени значително условията за пребиваване на футболистите на базата. Играчите от представителния отбор вече се радват на обновена съблекалня, в която разполагат с персонализирани шкафчета с визия на всеки футболист и състезателния му номер. Бе закупена нова техника за ускоряване на процеса на възстановяване на футболистите. Реновирана и дооборудвана е и сградата в съседство, която играчите от различните червени гарнитури използват за физически натоварвания и подготовка", написаха от ЦСКА на официалния си сайт. 

Още: “Един ден ще играем заедно”: Десподов впечатли с постъпка към героя на ЦСКА

Бивш треньор на ЦСКА, с когото Гриша Ганчев се изгаври, поема тим от Първа лига

Официално: Играч, спечелил Купата с ЦСКА от "В" група, отиде при враг на "армейците"

Зачеркнат от ЦСКА, сега в Черно море, се закани да вкара на "червените"

Лиъм Купър: Искаме да издигнем ЦСКА на върха, защо да не сме на челни позиции?

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички