ЦСКА разменя Буш за панамец от Парма?


ЦСКА разменя Буш за панамец от Парма?
Снимка: Getty Images/Guliver

1457 0

Елитният италиански Парма има желание да привлече нападателя на ЦСКА Серджиу Буш. Това съобщава един от водещите италиански вестници Tuttosport. Според изданието треньорът на последния в италианския елит Роберто Донадони желае да подсили атаката си и румънецът е един от основните му варианти.

До този момент клубът от Ботуша не е изпратил оферта за Буш, но това може да се промени в следващите дни. "Армейците" искат за правата на 22-годишния таран поне 1,5 милиона евро.

Серджиу е желан и от други италиански отбори. Сред тях са хитът Дженоа, който е предложил 1 милион евро за правата на нападателя, Чезена и Удинезе. Кубан Краснодар пък е другият клуб, който изпрати оферта за Буш.

Председателят на НС на ЦСКА Александър Томов в момента обмисля предложенията за румънеца.

"Червените" може да потърсят бартер с Парма. 31-кратните шампиони се интересуват от панамския нападател Хорман Агилар. Той е само на 20 години и е собственост на италианския клуб, но в последните сезони е играл под наем в португалския Олянензе, хърватския Истра и словенския Горица. Не е изключено италианците да предложат на ЦСКА определена сума, далеч по-ниска от желаната, за Буш плюс Агилар. Не е ясно обаче дали "армейците" ще са склонни на подобна сделка.

В Борисовата градина досега е играл само един панамец – нападателят Хосе Гарсес през 2007/08.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички