ЦСКА с голям гаф: "Новата епоха" започна с детински абсурд (СНИМКА)


ЦСКА с голям гаф: "Новата епоха" започна с детински абсурд (СНИМКА)
Снимка: Бойко Димитров / Actualno.com

12641 0

От ЦСКА дадоха големи заявки за промени на специалната пресконференция, на която присъстваха изпълнителните директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов, техническият директор Михаил Александров и старши треньорът Томислав Стипич.

"Армейците" заявиха, че ще започне да се работи много по-професионално и в маркетинг и ПР сферите, като наблегнаха на работата и в социалните медии. Няколко дни след това обаче бе допуснат сериозен гаф именно в това отношение.

Както е известно, бе изтеглен жребият за новия сезон 2024/25 в българската Първа лига. "Червените" публикуваха в официалната страница на клуба във Facebook това, което предстои за отбора през първия полусезон от кампанията.

Още: Наказанието върху феновете на ЦСКА изтича за Вечното дерби с Левски

ЦСКА с гаф преди старта на сезон 2024/25

ЦСКА с гаф

Направи впечатление обаче грешката, която бе допусната за мача от 12-ия кръг. В него "армейците" имат гостуване на друг столичен отбор - Локомотив София. До всеки от съперниците на отбора е поставена емблема (изключение прави само ЦСКА 1948, срещу който се изправят в четвъртия кръг).

Емблемата на столичните "железничари" обаче бе объркана. Вместо нея бе поставена тази на завършилия на второ място през миналия сезон тим на Черно море. Срещу "моряците" ЦСКА има гостуване в 10-ия кръг.

Още: ЦСКА обещава още ексклузивни екипи, гонещи абсолютни рекорди по продажба

Трябва да отбележим, че грешката бе бързо поправена - минути, след като излезе първоначалния вариант на снимката (можете да видите сгрешения вариант по-долу в материала). Някои фенове на отбора обаче бързо забелязаха неточността. Вижте и пълната програма на ЦСКА за сезон 2024/25 в Първа лига - всички мачове.

ЦСКА с грешка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички