ЦСКА загуби с хандбален резултат и директор си отива?


ЦСКА загуби с хандбален резултат и директор си отива?
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

2086 0

Расте негодуванието срещу работата в школата на ЦСКА, която бива ръководена в последно време от Костадин Ангелов - Лаптопа. Бившият кадър на клуба дойде с големи амбиции, но досега малко са положителните резултати от свършената работа. 

На другата крайност е срамната загуба с 1:9 на "червените" от Септември в лигата до 16 години. За септемврийци по два гола отбелязаха Андрей Грозданов, Димитър Маринов и Деян Буаказ, а Стоил Йорданов заби хеттрик. За "червените" почетното попадение реализира Стивън Матеев.

Двубоят започна отлично за домакините и само след 12 минути игра те водеха с 3:0. Андрей Грозданов откри в 5-ата, а Димитър Маринов отбеляза съответно в 9-ата и 12-тата.

През втората част Септември продължи с атаките и в 50-ата минута появилият се като резерва Стоил Йорданов направи резултата 4:0. Малко след това ЦСКА върна едно попадение, дело на Стивън Матеев.

Напрежението върху Ангелов се увеличава

Това не спря домакините и те продължиха със силната си игра. Стоил Йорданов отбеляза нов гол в 73-тата минута за 5:1, а в заключителните десет минути "червените" допуснаха още 4 попадения.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

След този разгром Септeмври продължава да няма загубена точка и след шест изиграни мача има 18 пункта, докато ЦСКА има 13. Сега мнозина се питат какво ще се случи с Костадин Ангелов, който е поредният директор, срещу когото феновете негодуват в последно време. 

Още: Официално: Един болен и двама с болки след победата на ЦСКА

Още: Директор в ЦСКА ще бъде делегат в женската Шампионска лига

ЦСКА в Благоевград и Лудогорец в Разград: Шокираща разлика в подкрепата (СНИМКИ)

Новият любимец на феновете на ЦСКА спечели "червените" сърца с трогателен отговор

Български национал вкара за ЦСКА срещу Левски съботния шедьовър (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички