"Добре дошъл, Гросмайсторе": Удар по ЦСКА - ЦСКА 1948 му взе играч, а Цецо Найденов се похвали


"Добре дошъл, Гросмайсторе": Удар по ЦСКА - ЦСКА 1948 му взе играч, а Цецо Найденов се похвали
Снимка: принтскрийн

12140 0

През това лято се очаква много футболисти да напуснат ЦСКА, както и да бъде осъществен сериозен брой входящи трансфери. Часове след болезненото поражение за "армейците" в баража за Лигата на конференциите срещу ЦСКА 1948 (0:2), стана ясно, че Валентин Илиев ще може да разчита на вече бивш играч на ЦСКА.

Става въпрос за младия вратар Алекс Божев. Новината не бе обявена официално от някой от двата клуба, но сделката може да се счита за сигурна, тъй като благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов лично обяви този ход.

Алекс Божев замени ЦСКА с ЦСКА 1948

Още: Критично за ЦСКА: Готви се историческо наказание - БФС осакатява "червените" за дълго

Алекс Божев се раздели с ЦСКА

Найденов по отлично познат начин приветства за добре дошъл 18-годишния страж, който през юли празнува рожден ден. Божев е попадал в групата на ЦСКА за някои мачове, но така и не записва официален дебют за първия тим.

През току изминалия сезон 2023/24 бе отдаден под наем в Литекс. За "оранжевите" Алекс Божев има 33 изиграни двубоя, като е допуснал и точно толкова попадения - 33. В почти половината мачове обаче е запазвал суха мрежа (15 случая).

Той има срещи за всички гарнитури на България при националните отбори, като в близкото бъдеще може да очаква такава и за отбора до 21 години. Божев е извеждал с капитанската лента връстниците си до 19 при "лъвчетата".

Още: "Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

"Добре дошъл отново, Гросмайсторе" - написа Найденов. Божев бе част от ЦСКА 1948 от юли 2019 година до януари 2020 година. Междувременно бе разкрито кой има огромна роля при трансферите на ЦСКА в момента, но е "в сянка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички