Донесъл трофей за Томислав Стипич се събира с него в ЦСКА: Играчът има 84 гола в България


Донесъл трофей за Томислав Стипич се събира с него в ЦСКА: Играчът има 84 гола в България
Снимка: eintracht.de

6521 0

Още преди няколко дни се появиха информации, че ЦСКА води преговори с бившия нападател на Локомотив Пловдив Георги Минчев. Сега евентуален негов трансфер при "армейците" изглежда още по-възможен заради новия старши треньор на отбора.

Това е хърватинът с германски паспорт Томислав Стипич. Той бе начело на Ауда при историческата Купа на Латвия, която бе спечелена през 2022 година. А тогава в отбора бе именно Георги Минчев. Атакуващият футболист вкарва две попадения по пътя към триумфа в надпреварата. Той стартира като титуляр и във финала срещу РФС Рила.

Георги Минчев се събира с Томислав Стипич в ЦСКА

Още: Новият треньор на ЦСКА Томислав Стипич: "Близнак на Бусато", споделя голяма "червена" болка, проговори български

Георги Минчев в ЦСКА

Към момента Минчев е част от АЕЛ Лимасол и е вкарал 8 попадения в последните 7 мача от сезона с клуба. Договорът му е до лятото на 2025 година. Той има общо 84 попадения по българските терени - в ПЪрва лига, за Купата на България и във Втора лига.

Играл е за Царско село, за Локомотив Пловдив, за Литекс и за ЦСКА. При "армейците" игра предимно във втория отбор, като за представителния тим има само едно участие в мач - 20-ина минути срещу Нефтохимик през 2016 година в елитното първенство. Може обаче да се похвали с хеттрик срещу столичани с фланелката на Локомотив Пловдив.

Междувременно се появи информация, че ЦСКА е прекратил преговорите за нови договори с двама лидери - те напускат "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички