Филип Филипов: Феновете са си в правото, ЦСКА е институция


Филип Филипов: Феновете са си в правото, ЦСКА е институция
Снимка: БГНЕС

824 0

Под виковете "Всички вън" и други обидни думи на фенове на ЦСКА изпълнителният директор на клуба Филип Филипов застана пред камерите след "червения" провал в баража за европейските клубни турнири срещу тима на ЦСКА 1948.

Какво каза той?

"На всички ни е ясно, че това не е ЦСКА и трябват кардинални промени да настъпят в клуба. Те се случват със смяната на собствеността от един месец, но хората са прави", започна Филипов.

Още: Без Европа тази година! ЦСКА 1948 остави ЦСКА София с празни ръце в скандален бараж! (ВИДЕО)

"Кардиналните промени не са започнали след този мач. От един месец има много сериозни промени, които друата седмица ще бъдат обявени и ше видите, че през този един месец се е работило изключително много и не е този мач само причината да станат тези промени. На нас ни е ясно какви бяха проблемите в клуба, в управлението, така че другата седмица ще имате яснота", продължи той.

Филипов коментира и дали Стамен Белчев трябва да поеме вината върху "червения" провал.

"Не е коректно  да хвърляме цялата вина върху Стамен Белчев. Човекът пое отбора в много труден момент за клуба и не мисля, че трябва да поеме цялата вина. Който е на работа, мисля че всички сме виновни", обясни Филипов.

Силният човек в ЦСКА коментира и поведението на феновете.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Нормално е феновете да са недоволни. Хората идват, викат, подкрепят."

"Който ме познава, знае, че съм отговорен човек. В следващите две години аз ще нося цялата отговорност в спортно-техническата част и всички упреци могат да бъдат насочени към мен. Аз не се страхувам, от 7-годишен съм в ЦСКА. Винаги работя и със сърцето си за ЦСКА, обичам клуба, така че не се притеснявам", каза още той.

Още: Кюстендилеца раздава шамари на фенове (ВИДЕО)

"Не знам дали футболистите осъзнават. Грозно мълчание. За ЦСКА първо трябва да имаш сърце, за да можеш да носиш червената фланелка. Тя носи голяма тежест"

"Какво да кажа на феновете?! Прави са. Не са доволни и е правилно, че не са доволни. ЦСКА е институция! Не отива на ЦСКА да играе по този начин. Феновете ще имат ясна представа какво следва другата седмица", завърши Филипов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички