Голям шеф в ЦСКА 1948 си призна: Работил в ЦСКА 1948, не в ЦСКА


Голям шеф в ЦСКА 1948 си призна: Работил в ЦСКА 1948, не в ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1482 0

Вече бившият изпълнителен директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов се сбогува с клуба, в който работи в последните близо 8 години. Той го направи чрез съобщение в социалната мрежа Linkedin.

Прави впечатление обаче, че той назовава, че е работил в "проекта ЦСКА 1948", а не в ЦСКА (и то на три пъти). И на официалния сайт на ЦСКА 1948, и при всяко съобщение от клуба, и при изказванията от ръководители - винаги ЦСКА 1948 и шефовете в клуба наричат себе си ЦСКА. Този път обаче, на сбогуване, Гьонов не го стори. Ето какво написа без редакторска намеса:

Добри Гьонов се сбогува с ЦСКА 1948

Още: "2-3 от титлите на Лудогорец са подарени от ЦСКА - футболистите са лигльовци"

"Днешният ден маркира края на една дълга и вълнуваща глава в моята професионална кариера, тъй като приключвам с ролята на Изпълнителен директор в ЦСКА 1948. След близо 8 години начело, направих трудното решение да се оттегля и да търся нови възможности за професионално развитие.

През тези години изминахме невероятно пътешествие - започвайки от най-ниското ниво на българския футбол (четвърта дивизия) и изкачвайки се до върха, постигайки резултати, от които всички можем да се гордеем. Бронзовите медали в Първа лига, финалът за Купата на България и участието в европейските клубни турнири са само някои от най-добрите постижения на всички в клуба. Заедно поставихме стандарти за професионализъм и допринесохме да заздравим репутацията на клуба и в България, и в Европа

Да работя с някои от най-големите легенди в българския футбол бе привилегия, която ще помня до живот. Легенди като Красимир Балъков, Емил Костадинов, Любослав Пенев, Валентин Илиев и много други ми дадоха възможността да се уча и да придобия безценен опит от най-добрите в историята. Благодаря им от дъното на сърцето си.

Още: 8 играчи в ЦСКА са с изтичащи договори: 2-мата най-сърцати титуляри са сред тях

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Не мога да не изразя дълбоката си благодарност и към целия административен екип, маркетинговия отдел, партньорите на клуба, както и на ръководството на клуба Никола Газдов, Пепа Василева, Стефан Сотиров, Мартин Митов, Ангел Рангелов, както и към Цветомир Найденов. Без тяхната отдаденост и вяра в проекта ЦСКА 1948, нашият успех нямаше да е възможен.

Уверен съм, че ЦСКА 1948 има светло бъдеще и ще продължи да играе огромна роля и на българската, и на международната футболна сцена. Пожелавам на всички в клуба успехи и нови постижения" - написа Гьонов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички