Халфът на ЦСКА Алесандро Николов се контузил след удар


Халфът на ЦСКА Алесандро Николов се контузил след удар
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2899 0

Спортно-техническият щаб на ЦСКА сподели подробности във връзка с началото на лагера в Банско. "Армейците" от неделя са в планинското градче, където ще се проведе основна част от подготовката за новия сезон. 

Николов се контузил при занимание

Томислав Стипич направи впечатление, че замина с голям брой юноши, а един от тях имал нещастието да се контузи след удар. Става въпрос за атакуващия полузащитник Алесандро Николов. 

18-годишният полузащитник имаше шанса да дебютира за първия отбор под ръководството на Стамен Белчев в последния плейофен кръг. 

Съобщението на ЦСКА

"Представителният отбор на ЦСКА пристигна вчера в Банско за същинската част от подготовката си и проведе тренировка в 18:00 часа. Тя се състоя на един от терените на комплекс "Евима" и бе фокусирана върху силовата издръжливост. Теренът на който се провеждат тренировките на "червените" е ексклузивно за нуждите на ЦСКА и е в перфектно състояние.

Футболистите ни бяха посрещнати по страхотен начин, а условията в Банско са отлични. Лагерът на ''армейците" ще бъде напълно открит за фенове и медии през цялата си продължителност.

Днес играчите на Томислав Стипич проведоха две тренировки, една сутрешна от 10:00 часа и една следобедна от 17:00 часа. Въпреки тежките натоварвания, настроението в лагера на "червените" бе добро. Всички налични играчи тренираха наравно, като единствено Алесандро Николов не взе участие в тренировките поради лека контузия след удар. 

Сутрешната тренировка включваше упражнения за активация, премина през квадрат, различен тип разигравания със завършвания и приключи с двустранна игра. Следобедната тренировка премина основно в игри за настроение, тонус и реакция и завърши с тактическа подготовка", написаха 31-кратните шампиони. 

Още: Един от най-силните играчи на ЦСКА при Гриша Ганчев отива в клуб, в който българин е легенда

Ел Маестро го доведе в ЦСКА: Белчев не го искаше, а сега Стипич също няма да го използва

"Мрежа от детайли": Историческо! ЦСКА и Левски без нито 1 играч: Най-скъпата 11-ка на Първа лига

ЦСКА разполага с 5 милиона лева за трансфери през сезон 2024/25

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички