Карлос Насар с много емоционален коментар за любимия му ЦСКА


Карлос Насар с много емоционален коментар за любимия му ЦСКА
Снимка: Facebook

1171 0

Олимпийският шампион по вдигане на тежести Карлос Насар направи кратък коментар за ЦСКА. Както е известно, Насар е върл запалянко на "червените", като той изрази емоционално мнение за тима.

Според него отборът няма нужда от талантливи футболисти, които не се раздават на максимум, а от такива с шампионски дух и готови да оставят сърцето си на терена.

Карлос Насар коментира ЦСКА

"Както каза и Томаш това са хора с шампионски дух, дори да не са феноменални футболисти като големи имена във футбола, тези хора излизат и оставят сърцето си на терена, което влияе и на другите футболисти. Когато имаш един, който има единен шампионски дух в отбора, той може да превърне всички други в шампиони. Защото това нещо е заразно и за нас е много важно да имаме такива хора.

На нас не ни трябват талантливи хора, които не са готови да се борят и не са готови да дадат сърцето си и душата си, които в действителност не разбират какво е ЦСКА. А мисля, че тези момчета, които влизат много добре знаят какво правят, те обичат самият футбол и са едни истински шампиони, които ще се постараят да направят всичко възможно ЦСКА отново да е шампион" - сподели той пред "Фокус".

Наскоро пък Карлос Насар призна, че се страхува да не му подхвърлят допинг.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички