Мениджър предложил Стоичков на ЦСКА


Мениджър предложил Стоичков на ЦСКА

1337 0

Мениджър е предложил Стоичков на ЦСКА.

Не става въпрос обаче за някой адаш на легендарната осмица на „червените", а за испански атакуващ халф от трета дивизия. 22-годишният Хуан Диего Молина играе в „Сан Роке" и прави фурор, като вкара в четири поредни мача на отбора си, пише "24 часа". Още като юноша обаче му е лепнат прякорът Стоичков и дори това име е изписано на екипа му. От ЦСКА не били много навити да пробват испанеца въпреки сериозното му име.

Четирима нови трябва да се появят на първата тренировка на отбора на 5 януари. Те са по един от всяка линия на отбора. Засега обаче имената им се пазят в тайна, като според от­лично информиран източник те не са били спрягани из медиите.

Поне двама ще бъдат от Португалия, където Стойчо Младенов отново е активирал връзки­те си за търсене на евтини таланти. Бъдещата селекция ще зависи и от евентуалната продажба на някои от играчите на ЦСКА. Интерес засега има към Сержиу Буш и Тончи Кукоч. Кукоч се пусна в турнир на малки вратички в Хърватия и бе определен за най-добър играч.

При положение че бъдат постигнати финан­совите условия на ЦСКА, то клубът ще може да си позволи още две нови попълнения.

Апостол Попов също потвърди, че не смята да ходи в друг български отбор, а си търси такъв в чужбина. Заради това е поискал от ръководството да получи документ, че ще бъде третиран като свободен агент, независимо че от договора му остават още 6 месеца. При поло­жение че не подпише договор, той обещал да се прибере в ЦСКА до края на контракта си.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички