Най-скъпият играч в тима: Нормално е фенките на ЦСКА да имат интерес към мен - хубаво е


Най-скъпият играч в тима: Нормално е фенките на ЦСКА да имат интерес към мен - хубаво е
Снимка: facebook / CSKA1948OurWayOfLife

5328 0

Любопитно интервю даде най-силният играч на ЦСКА в момента - Джонатан Линдсет. Именно норвежецът е и най-високооцененият във финансов аспект според специализирания сайт Tranfermarkt - на 2,70 милиона евро.

В момента Линдсет се подготвя със своите съотборници в Банско и призна, че условията там са много добри и много му харесват. Той бе запитан и за по-лични факти от живота си, като например дали си има приятелка.

"В момента нямам човек до себе си. Живея сам, много често приятели и хора от семейството ми ми гостуват в София." - отговори Линдсет, след което пък шеговито бе отвърнато, че вече може да очаква още по-голямо внимание от фенките на ЦСКА.

Джонатан Линдсет за интереса на фенките на ЦСКА към него

Джонатан Линдсет за фенките на ЦСКА

"Да, хубаво е да има интерес, разбирам го, нормално е" - каза Линдсет с усмивка на лице. Любопитното е, че един от най-близките му в клуба - Тобиас Хайнц, който е и негов съотборник, има приятелка от България.

"Toва беше щастливо стечение на обстоятелствата, тъй като тя е българка, но е живяла със семейството си в Норвегия. Това до някаква степен помогна на Тоби да вземе решението да заиграе за ЦСКА" - признава Линдсет за Хайнц и неговата приятелка.

Все пак на въпрос дали самият той харесва българките и дали е имал нещо общо с наша сънародничка, Линдсет отвърна в интервю за "Блиц": "Обичам нещата да са лични, това не бих го споделил". В клуба все още се очакват нови футболисти, които да се присъединят към подготовката в Банско. Следете в реално време: летен трансферен прозорец в Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички