Престижно: Sky Sports разкри плановете на ЦСКА - назова 1 играч, когото изкушават


Престижно: Sky Sports разкри плановете на ЦСКА - назова 1 играч, когото изкушават
Снимка: Lap.bg

5012 0

Престижното издание Sky Sports излезе с любопитна информация, според която българският ЦСКА "изкушава с примамлива оферта" (цитирано от Sky Sports Germany) атакуващия футболист на Кайзерслаутерн Ричмънд Тачи. През миналия сезон той игра във финала за Купата на Германия, като се появи от резервната скамейка, за да запише около 17 минути при поражението от Байер Леверкузен (0:1).

25-годишният футболист, който е висок 177 сантиметра, е оценен на 800 000 евро от специализирания сайт Transfermarkt. Германецът има и ганайски паспорт и може да играе и като нападател, и като флангови играч.

ЦСКА преговаря с играча на Кайзерслаутен Ричмънд Тачи

Ричмънд Тачи се отчете с 28 двубоя за Кайзерслаутен през миналата кампания, като в тях съумя да отбележи три попадения и да даде седем асистенции. Само един друг футболист на отбора направи повече асистенции.

Кайзерслаутен плати 300 000 евро на Падерборн през миналото лято, за да го закупи, като освен това е бил част още от Виктория (Кьолн), както и вторите отбори на Борусия Дортмунд и на Волфсбург. 

Малко по-рано през деня пък "червена" фигура призна, че ЦСКА ще привлече голяма звезда на конкурент в Първа лига, борещ се за титлата.

Стипич иска да вземе в ЦСКА Ричмънд Тачи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички