"Няма причина да не победим": Възроден ас на ЦСКА показа самочувствие


"Няма причина да не победим": Възроден ас на ЦСКА показа самочувствие
Снимка: БГНЕС

1576 0

Атакуващият футболист на ЦСКА - Матиас Фаетон, който показва съвсем различно лице с фланелката на "армейците" спрямо последните месеци, показа самочувствие преди предстоящия двубой за неговия национален отбор Гваделупа срещу Мартиника.

Матиас Фаетон показа самочувствие преди мача на Гваделупа

Срещата е от Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ, а според Фаетон неговата страна разполага с много потенциал в нападение, като освен това се трудят и работят добре с треньорския щаб, заради което няма причина страната му да не победи.

"Важно е да играеш за националния отбор. Много сме доволни да се съберем всеки път. Свързват ни братски връзки. Всички идваме от една страна, от една култура, всички имаме семейства тук, говорим един език, слушаме същата музика. Винаги е хубаво да се съберем.

Трябва да бъдем по-ефикасни, защото имаме много голям потенциал в атака. Когато знаем, че имаме талант, трябва да намерим добрата комбинация. Работим добре, треньорът и щабът правят всичко възможно, няма причина да не победим" - заяви той, цитиран от franceinfo. От неговия клуб ЦСКА пък признали, че готвят 2 престижни трансфера - и то без пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички