Новият шеф в ЦСКА: Играл е в Левски, приятел е със Спас Русев, а Драган Шолак го е уволнил


Новият шеф в ЦСКА: Играл е в Левски, приятел е със Спас Русев, а Драган Шолак го е уволнил
Снимка: принтскрийн

9924 0

За мнозина името на Радослав Златков не бе познато, когато бе обявен за изпълнителен директор в ЦСКА. Привържениците на "армейците" обаче побързаха да се информират, колкото могат, относно новата силна фигура в клуба.

Кой е Радослав Златков: Новият изпълнителен директор на ЦСКА

Колегите от "Блиц" пък разкриват любопитни подробности за родения през 1971 година бизнесмен от София. Оказва се, че като млад използва високия си ръст и играе баскетбол в Левски, като се представя на отлично ниво.

Прави много силна кариера в два от водещите телекомуникационни оператора у нас, като в единия завързва добри отношения с тогавашния собственик на Левски Спас Русев. Изданието допълва, че двамата поддържат тези отношения и до днес.

Интересното е, че има лека връзка и с друг бизнесмен, който бе спряган за собственик на "сините". Според изданието Драган Шолак го е уволнил при чистка в телекомуникационен оператор. Тогава били уволнени трима души с водещи функции, в това число и тогавашният технически директор Златков.

Изданието посочва още, че Златков е милионер и че обожава автомобилната марка "Порше", като дори има две коли от германското производство (дори неотдавна били три на брой). Освен това умее да говори свободни четири езика. 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

На първата си пресконференция, на която бе ѝ представен при "червените", Радослав Златков натъжи феновете на ЦСКА, че капацитетът на новия стадион е окончателен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички