От ЦСКА със силни думи за “сигурен напускащ”


От ЦСКА със силни думи за “сигурен напускащ”
Снимка: cska.bg

2647 0

Ръководството на ЦСКА похвали един от най-коментираните българи през последните години в клуба - Станислав Шопов. Той така и не получи дълготрайно титулярно място след пристигането си през 2022 г.

Коментарът на ЦСКА

Сега обаче представянето му за младежкия отбор не бе подминато и то бе оценено високо от ръководителите. Те написаха няколко реда по негов адрес на официалния клубен сайт:

"Станислав Шопов се представи на висота за младежкия национален отбор на България, който се противопостави успешно на победителя в квалификационната група за Евро 2025 Германия, като загуби с 1:2 след попадение на домакините от спорна дузпа.

Шопов асистира за попадението на Никола Илиев за 1:1, а 4 дни по-късно имаше основна роля и при победата като гост на Израел с 1:0. Станислав стартира като титуляр и бе на терена до 80-тата минута. Той бе един футболистите на първия и втория тим на ЦСКА, които бяха ангажирани с различни национални гарнитури през последния международен прозорец". 

Комплименти за Шопов

Отзивите за останалите 

На "Армията" не забравиха и останалите си национали - Християн Петров, Илиан Илиев, Иван Дюлгеров, Иван Турицов, Мика Пинто, Лумбард Делова, Матиас Фаетон, Годуин Коялипу.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Специално обаче беше отбелязан приносът на Васил Каймаканов за юношите на България, както и включването на Петров: 

Божидар Петров и Васил Каймаканов започнаха като титуляри в първата проверка на юношеския национален отбор на България до 19 г. срещу Молдова (4:1), като Каймаканов откри резултата за младите „лъвчета“ в 9-тата минута. Във втората контрола срещу същия тим двамата отново започнаха от първата минута, но този път двубоят завърши наравно – 1:1, като България пропусна и дузпа.

Вижте колко по-малко билети са купили феновете на ЦСКА за Вечното дерби!

Още: Най-сърцатият играч на ЦСКА получи проблем: Не тренира с тима 3 дни преди Левски

Новият шеф в ЦСКА: Играл е в Левски, приятел е със Спас Русев, а Драган Шолак го е уволнил

Изненада: Не е само Шопов - Ботев Пловдив взима и друг от ЦСКА - доскорошен голям любимец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички