Отхвърлиха оферта на ЦСКА за кипърски голаджия


Отхвърлиха оферта на ЦСКА за кипърски голаджия
Снимка: LAP.bg

6273 0

ЦСКА упорито се свързва с интерес към кипърския национал Йоанис Питас, като това потвърди и спортният директор на шведския АИК Томас Бернтсен. Именно на шведите е собственост желаният от "червените" играч.

От АИК искат доста висока цена за него между 2 и 2.5 млн. евро.  Изданието "Sportbladet" твърди, че има чуждестранни клубове, които са проявили много сериозен интерес за нападателя, включително ЦСКА.

Бернтсен заяви, че няколко отбора са предоставили оферти, но не назова техните имена. Дори добави, че не е невъзможно Питас да подпише нов договор с шведите. Това ще се случи, ако направят продажба, за да му предложат достатъчно добри условия.

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига: Арда взе български защитник (ОБНОВЯВА СЕ)

Играчът изглежда далеч от раздяла към момента

"Отхвърлихме няколко оферти, които не бяха близо до това, което искахме. Имаше оферти за Питас, които отхвърлихме, които изобщо не бяха близо до това, което искаме. Но не мога да коментирам имена на клубове. Това, което казахме е, че ако ще продадем Питас, трябва да имаме много добра оферта. Предложение, което е добро за АИК и е достатъчно добро, за да може да привлечем негов заместник, каза Бернтсен пред "Аftonbladet".

Самият Питас също потвърди, че е наясно с интереса от "червения" клуб. "Да, знаем за интереса от ЦСКА. Ще видим какво ще стане в следващите дни. Аз съм фокусиран само върху АИК. Мисля, че всеки може да види това, да види какво правя на терена. Продължавам да вкарвам голове и обичам да вкарвам голове".

Още: Престижно: ЦСКА се подсилва с бивш съотборник на Дарвин Нунеш и Роналд Араухо - заедно бият Ерлинг Холанд (ВИДЕО)

Кирил Десподов даде за пример разговорите си с фенове на ЦСКА

Лудогорец пусна билетите за ЦСКА и предупреди "червените" фенове

ЦСКА не радва срещу Лудогорец през юли, но Левски се забавлява срещу Локо (Сф) тогава

Чуждестранен защитник тренира с ЦСКА, оставането му е почти сигурно

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички