Позабравен чужденец в ЦСКА: Най-младият голмайстор в историята срещу Левски (ВИДЕО)


Позабравен чужденец в ЦСКА: Най-младият голмайстор в историята срещу Левски (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

388 0

Предвид предстоящото дерби между Левски и ЦСКА ще ви припомним любопитен момент от него. А именно - кой е най-младият футболист на "армейците", който съумява да се разпише в голямото дерби срещу "сините".

Във въпросния мач ЦСКА печели с 3:1, като той се състои на 21 април 2014 година. "Червения" отбор е воден от Стойчо Младенов, а ето и състезателите, с които разполага (титуляри и резерви):

Титуляри: Райс М'Боли, Жереми Фо-Поре, Джаксън Менди, Пламен Крачунов, Апостол Попов, Тодор Янчев, Ивайло Чочев, Емил Гъргоров, Неманя Милисавлевич, Тони Силва, Омар Косоко.

Резерви: Стоян Колев, Венцислав Василев, Съни, Иван Маркович, Мартин Петров, Иван Стоянов, Гуидо ди Вани.

Най-младият голмайстор на ЦСКА срещу Левски

Косоко открива резултата в 58-ата минута, а Радослав Цонев изравнява драматично десетина минути преди края на редовното време. В 86-ата минута обаче Иван Стоянов възстановява преднината на своя тим, а дълбоко в добавеното време, когато Левски натиска в търсене на изравнителния гол, Иван Маркович се разписва.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Сърбинът, появил се като резерва, се възползва от отличен пробив на легендата Мартин Петров отляво и на чудесно подаване. За Маркович остава просто да насочи топката в опразнената мрежа, като го прави на 19 години, 10 месеца и 1 ден. Никой друг "червен" играч не е вкарвал по-млад в това съперничество. Можете да се насладите не само на попадението, но и на репортаж от срещата - чрез кадрите по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички