Капитанът на Левски - Цунами, назова рецептата за успех в дербито с ЦСКА


Капитанът на Левски - Цунами, назова рецептата за успех в дербито с ЦСКА
Снимка: Levski.bg

350 0

Капитанът на Левски - Вендерсон Цунами, сподели очакванията си от дербито с ЦСКА тази събота. Бразилецът показа, че чудесно съзнава какво се изисква от него като капитан и как може да бъде постигната победа над големия съперник.

"Без победа е трагедия"

"Искам победа с 1:0 или 2:0. Без победа е трагедия. Спокоен съм и много фокусиран и концентриран преди дербито с ЦСКА. Дните преди големите мачове се усеща онова чувство на пеперуди в стомаха. Нормално е да има вълнение преди такъв мач. Нахлуват и спомените от изминали срещи. Идва и онзи познат адреналин преди този голям мач.

Според него дерби се печели с желание и дух за победа

"И ЦСКА е в труден период"

И нашият противник е в труден период. Не изживяват най-добрите си мигове. Но в дербито няма никакво значение моментно състояние. Това е тотално различен мач. Ние обаче мислим само за едно – за победата", категоричен е бразилецът пред "Диема спорт".

Още: Александър Томаш готви изненада за Станислав Генчев - контрира го с "най-милото му" в Левски

От доста време не е говорил с Бусато

Цунами потвърди, че познава капитана на ЦСКА - Густаво Бусато, при това от много време. Скоро обаче двамата не са разговаряли.

"Като капитани искаме едно – отборите ни да се представят на високо ниво. Но сега не е моментът, в който можем да се шегуваме. Мога да кажа, че той е много добър вратар", посочи защитникът. И заяви категорично, че измежду двамата той говори по-добре български език.

Рецептата на Цунами за успех в дербито

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Запитан как се печели дерби с ЦСКА, Цунами заяви: "Начинът, по който се излиза на терена. С желание за победа. Дух за победата. Ако успееш да се подготвиш по този начин и да излезеш така преди мача, можеш да очакваш успех". А ето какво сподели преди дербито капитанът на ЦСКА - Бусато. 

Левски ще е на 7-цифрена печалба в лева, ако продаде Сангаре на Ал Ахли

Генчев с "луда" промяна в Левски: Лидер ще играе на най-странната позиция в кариерата си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички