Предупреждение от странно място към ЦСКА: Иван Дюлгеров ще се издъни - въпреки качествата му


Предупреждение от странно място към ЦСКА: Иван Дюлгеров ще се издъни - въпреки качествата му
Снимка: CSKA Sofia FC

4043 0

ЦСКА ще бъде без един от лидерите си - Густаво Бусато, в продължение на над един месец - а силно вероятно и до самия край на годината. Въпреки че бразилецът е изключително важна фигура, все пак място за паника няма - особено предвид колко качествен заместник има.

Ще се справи ли Иван Дюлгеров в ЦСКА?

През лятото бе привлечен Иван Дюлгеров. Националният страж пази, докато течеше наказанието на Бусато и се представи на стабилно ниво. След завръщането на Густаво обаче българският вратар е твърда резерва. А сега ще има шанс да докаже, че може да се бори с доскорошния капитан за титулярна позиция.

Интересно предупреждение обаче дойде от привърженик на Черно море - бившия клуб на Дюлгеров. Фенът се казва Александър Коларов, който бе гост на CSKA Fan TV преди около месец. Тогава изказа доста интересно мнение относно Дюлгеров - дни преди сблъсъка между Черно море и ЦСКА (завършил при 0:0).

Коларов сподели (мнението е споделяно и от други фенове на "моряците"), че Дюлгеров несъмнено има страхотни качества, но и че проблемът при него е психически. Вратарят лесно може да бъде разклатен в главата и оттам да последват грешки или неубедителни изяви, с което положението да стане още по-зле.

А сега напрежение и очаквания към вратаря със сигурност ще има. И ако това, което привържениците на Черно море смятат, е вярно, то Дюлгеров ще трябва да се предпази от евентуален психически срив при някоя предпоставка за такъв, за да покаже напълно това, на което е способен. А ЦСКА и Александър Томаш получиха страхотни новини преди мача за Купата на България.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички