През януари ЦСКА привлича поне двама нови на спешни постове


През януари ЦСКА привлича поне двама нови на спешни постове
Снимка: LAP.bg

5886 0

Поне двама играчи ще опита да привлече ЦСКА през зимния трансферен прозорец, твърди "Тема спорт". Те ще бъдат на позициите халф и ляв бек. В клуба вече работят по зимната селекция.

В момента единственият типичен ляв бек на "червените" е привлеченият през лятото Сейни Санянг. Той обаче в 5 поредни срещи не попадна в групата. Вместо него на поста действат универсалните играчи Емануел Шакич и Тибо Вион, но никой от двамата не се чувства комфортно там.

Както първи Sportlive.bg разкри, 20-годишният футболист тази зима ще бъде пратен някъде под наем, за да се обиграе. Вероятната му дестинация ще бъде Литекс. Бекът, както е известно, заема и квота за чужденец извън ЕС.

Нестор Ел Маестро планува през пролетта да използва Шакич предимно в средата на терена, а Вион да се бори с Иван Турицов за място вдясно на отбраната. Отляво ще се конкурират за изява Брадли Де Нойер, който ще се върне в игра след тежка контузия, и евентуалният нов на позицията.

"Червените" ще опитат да увеличат конкуренцията и в средата на терена, където ромбът на сърбина няма реална конкуренция. В ЦСКА искат да привлекат футболист с профила на Хайнц и Кареасо – раздвижен и динамичен в офанзивен план и енергичен и агресивен в защита. Междувременно, стана ясно, че всички голове на ЦСКА дотук са на чужденци.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички