Първа лига НА ЖИВО: Левски - ЦСКА (СЪСТАВИ), двамата "под въпрос" са титуляри


Първа лига НА ЖИВО: Левски - ЦСКА (СЪСТАВИ), двамата "под въпрос" са титуляри
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

502 0

Днес (19 октомври) един срещу друг ще се изправят двата най-титулувани отбори у нас - Левски и ЦСКА, на Националния стадион "Васил Левски". Двата тима са с големи амбиции, но коренно различни позиции в класирането в родния елит.

Двубоят на "Васил Левски" е с начален час 15:45, а главен арбитър ще бъде Драгомир Драганов. Разбира се, Вие ще може да проследите дербито НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Къде да гледаме дербито Левски - ЦСКА по ТВ?

СЪСТАВИТЕ

Левски: Маркович, Майкон, Макун, Цунами, Охене, Колев, Митков, Сангаре, Евертон, Алдаир, Кристиан Димитров

ЦСКА: Бусато, Делова, Купър, Пинто, Бетин, Вион, Ето'о, Исека, Бютучи, Линдсет, Локило

ПРЕДИ МАЧА

Преди началото на дербито символичният домакин Левски се намира втората позиция в класирането с 25 пункта на сметката си - 3 по-малко от лидера Лудогорец. ЦСКА е доста по-надолу, а именно - 12-ата позиция с 10 пункта след слабия старт на кампанията, който имаше с бившия си треньор Томислав Стипич.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

В състава на Станислав Генчев няма сериозни проблеми с контузени играчи. Единственият въпросителен остава около Кристиан Макун, който има болки в адукторите, но въпреки това попадна в групата. Заради тези болежки той не е могъл да играе за националния отбор на Венецуела и се е прибрал по-рано при „сините“. Генчев разкри също, че нападателите Алекс Колев и Мустафа Сангаре ще започнат като титуляри в предстоящата среща.

При Александър Томаш обаче ситуацията е по-сложна, тъй като двама от основните защитници на ЦСКА – Лиъм Купър и Браян Кордоба, са с травми, като първият обаче попадна в групата на родния специалист. Това създава потенциални проблеми за Томаш, който може да бъде принуден да преразгледа тактическата си схема и да се откаже от идеята да играе с трима защитници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички