Филмът за Гунди е абсолютен хит - навалици, претъпкани зали и мания в цялата страна


Филмът за Гунди е абсолютен хит - навалици, претъпкани зали и мания в цялата страна
Снимка: Организатори

714 0

Никой не се е съмнявал в успеха на "Гунди - Легенда за Любовта", но вероятно дори най-смелите очаквания на продуцентите на филма - Иван и Андрей, не са били толкова големи, колкото беше интересът към лентата в петък вечер. 

Считано от 18.10.2024, филмът най-накрая влезе в кинопрограмата на салоните в цялата страна, като хиляди гледаха близо 3-часовия многопластов филм за легендата на футбола. 

От най-големия мол до най-малкото кино в страната, навсякъде имаше семейства, приятели, фенове (дори такива на ЦСКА) и киноентусиасти, които искаха да се докоснат до най-коментирания български филм в историята. Чакащи за билети дори коментираха, че не помнят такова вълнение за филм от първите прожекции на ленти като Хари Потър и първия "Аватар". 

Филмът за Гунди се превърна в мания

По информация на Sportlive.bg, е имало извънредни вечерни прожекции на филма, заради небивалия интерес. Много от залите са били претъпкани, като много от желаещите да гледат филма са вярвали, че лесно ще се сдобият с билет за филма на място. Това съвсем не се оказа така, тъй като пред киносалоните имаше огромни опашки.

Това, разбира се, беше напълно очаквано, след като някои вечерни прожекции през този уикенд бяха разпродадени дни по-рано, като заетостта на салоните дори по време на работния ден беше над 50%. Последните прожекции в страната приключиха около 01:00 часа българско време. 

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Все още няма данни колко зрители е имало по време на прожекциите в петък, като официална статистика ще има в началото на следващата седмица. Предвид хилядите желаещи да отидат на кино в петък вечер и разпродадените билети в събота и неделя, то очакванията са "Гунди - легенда за любовта" да е най-успешната кинопремиера в историята на българското кино. 

Павел Иванов пресъздава образа на Гунди по невероятен начин

През тази година, най-посетеният откриващ уикенд на филм е "Русалки" - лента, родена от социалната мрежа "Тик Ток" и популярни български инфлуенсъри (малко над 36 хиляди зрители в откриващия уикенд). Филмът за Гунди се очертава лесно да подобри тазгодишния рекорд. 

Що се отнася до най-популярен БГ филм в кината за последните 20 години, конкуренцията на "Гунди - легенда за любовта" е единствено "Мисия Лондон", който събра 376 809 зрители по киносалоните в страната. 

Всичко за филма "Гунди - Легенда за Любовта" четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички