Ярък фен на ЦСКА "изяде" Гриша Ганчев - разрушил стадиона и се скрил


Ярък фен на ЦСКА "изяде" Гриша Ганчев - разрушил стадиона и се скрил
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5846 0

Един от най-популярните привърженици на ЦСКА - Лъчезар Николов (известен още като Чезари), отправи сериозна критика към бившия собственик на "армейците" Гриша Ганчев. Както е известно, бизнесменът и неговият син Данаил приключиха с работата си в клуба.

Николов подчертава, че отборът няма нито една титла и е извършил куп смени с Ганчев начело. Освен това смята, че той се е покрил точно когато се е задействала работата по стадиона, въпреки че заявявал, че ще налее десетки милиони в него.

Сериозна критика срещу Гриша Ганчев

Още: Гриша Ганчев: Всичко ме дразни в София

Разкритикуваха Гриша Ганчев

"Едно управление на футболен клуб може да се съди единствено по резултатите. За съжаление, за тези години нямаме нито една титла, направихме 18 треньорски смени. Тоест, който и да оценява, не може да оцени тези резултати като добри. И за мен дори напускането на клуба точно когато започна работата по стадиона е показателно. Хората, които през цялото време афишираха, че ще го построят, че ще налеят десетки милиони, се изнесоха от ръководството точно когато той се събори.

И към днешна дата дори не е ясно как ще се процедира с изграждането на новото съоръжение. Появяват се и съмнения за евентуално забавяне, за предстоящи съдебни процеси. Това беше големият ми страх, познавайки хората от предишното ръководство, и той се сбъдна – че ще разтурят стадиона и ще се изнесат нанякъде" - започна Чезаре пред "Тема спорт".

Освен това той изрази своето мнение относно това кой трябва да влезе в "червения" клуб в момента. Според него отговорният фактор трябва да е човек, който се е доказал.

Още: Гриша Ганчев: Тодор Живков го е казал - като нямаш пари, кого ще командваш, нямаш право

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Който и да е отговорният фактор в ЦСКА, трябва да се заложи на хора, които са се доказали, а не тепърва да се експериментира. Когато говорим за ЦСКА, е ясно кой кой е. И като успешни треньори, и като селекционери. Ако вземем някого, защото е симпатичен, сладко говори и може пък и да стане, не знам дали ще потръгнат добре нещата. Дали ще е Стойчо Младенов, Любо Пенев, Мето Томанов, трябва да са хора, показали с успехите си, че могат да свършат работа.

Защото организацията на футбола е много комплексна и не е само да купиш 5 или 10 футболисти. И не става само с пари. Бил съм в ръководството, познавам нещата отвътре и знам, че е нужна много сериозна организация" - сподели още той. 

Съвсем противоположно мнение пък изрази друг виден фен на "червените" - той отсече, че Гриша Ганчев се е борил най-много за ЦСКА, а другите, включително и той, стояли отстрани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички