"Разговарям за трансфери с ЦСКА, с Лудогорец и с Левски"


"Разговарям за трансфери с ЦСКА, с Лудогорец и с Левски"
Снимка: Колаж: SportLive.bg

3161 0

Един от най-популярните футболни агенти в България Лъчезар Танев даде интересно интервю, в което говори за трансферите у нас. Той коментира и трите големи клуба - ЦСКА, Левски и Лудогорец.

За "армейците" призна, че Стоян Орманджиев и Филип Филипов имат пълно доверие на собственика, но и че времето ги натиска, защото са взели нещата късно в свои ръце за този трансферен прозорец. Танчев призна и че Левски не е толкова зле финансово след последните продажби.

За шампиона Лудогорец пък отличи, че първи се е ориентирал как да се инвестира правилно при трансферите. За финал на интервюто си пред "Дарик" призна, че говори и с трите споменати клуба за трансфери.

Още: "Мрежа от детайли": Да вкараш за ЦСКА срещу Левски на 19 години - само 1 играч го е правил - и то изненадващ (ВИДЕО)

Лъчезар Танев за трансферните стратегии на ЦСКА, Левски и Лудогорец

Лъчезар Танев на мач на ЦСКА

"Стоян Орманджиев и Филип Филипов имат разрешението и доверието на собственика на ЦСКА, естествено имат своето притеснение, защото ги натиска времето. Късно взеха нещата в свои ръце за този трансферен прозорец. Безгрешни треньори и спортни директори няма. ЦСКА в момента има повече възможности, Левски не е зле след последните продажби. 300 хиляди евро на година трябва да бъде един централен нападател. Не съм виждал добър централен нападател да струва под 300 хиляди евро. Ако са по-малко, те ще се мотаят на терена. Неслучайно струват доста пари.

Ето как Лудогорец взима добри играчи. Като не си конкурентен като лига и първенство, трябва да ги вземеш с повече пари. На бразилския пазар има играчи на всякакво ниво. За 20-25 хиляди евро на месец може да вземеш бразилски играч. Левски уцели с някои по-евтини играчи. Уцелваш с играчи, които могат да ти свършат работа, но не и да се конкурираш с Лудогорец.

Още: Лудогорец с много скъпи абонаментни карти - феновете плащат доста повече от тези на ЦСКА

Собствениците на Лудогорец бързо схванаха, че единствената възможност да се възстановяват инвестициите е с поемане на рискове. С Левски, с ЦСКА и с Лудогорец разговарям за трансфери" - сподели Танев.

Следете в реално време: летен трансферен прозорец в Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички