"С твоите камъни по твоята глава": Феновете на Локомотив Пловдив си отмъстиха на Ел Маестро (ВИДЕО)


"С твоите камъни по твоята глава": Феновете на Локомотив Пловдив си отмъстиха на Ел Маестро (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2898 0

Фенове на Локомотив Пловдив използваха победата с 2:1 на любимия си отбор над ЦСКА, за да вземат своя реванш срещу старши треньора на "армейците" Нестор Ел Маестро. Причината се крие в думите на специалисти от полувремето на първия мач от сезона между съперниците.

Тогава "червените" изиграха най-силния си мач след завръщането на Ел Маестро и можеха да разгромят опонента. На полувремето обаче водеха само с 2:0, което вбеси Ел Маестро. "Никога не съм виждал някой да убие някого по този начин. Трябваше да водим с 5:0" - бяха част от думите му.

Именно те сега са използвани от привържениците на "смърфовете" за двоен удар. Първо те споделиха сцена от популярния филм "Заличителят". На кадрите символиката е, че ЦСКА е прегазен от влак, който символизира Локомотив Пловдив.

Още: Ел Маестро го нарочи в ЦСКА, а сега е във формата на живота си: Играчът коментира специалиста

Феновете на Локомотив Пловдив си го върнаха на Нестор Ел Маестро

Феновете на Локо Пловдив с отмъщение за Ел Маестро

"Вие сте заличени" - се казва в съобщението, което е получено. След това пък бяха ползвани гореспоменатите цитати от наставника по време на първата среща. Прикачено е видео с попаденията и с пропуски на пловдивчани.

Те можеха да вкарат доста повече попадения, но имаха отменен гол, бяха спрени от гредата, като освен това се отличиха с наистина много сериозни пропуски. Освен това Густаво Бусато на няколко пъти блесна с впечатляващи спасявания. Вижте видеата от феновете по-долу в материала. Веднага след мача пък се появи информация, че Любослав Пенев отново ще замени Нестор Ел Маестро начело на ЦСКА и всичко е договорено.

Костов срещу Нестор и срещу ЦСКА и Ел Маестро срещу Левски - какво казват цифрите?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички