Сектор "Г" отвръща на удара: Страх ли ви е, мишки???


Сектор "Г" отвръща на удара: Страх ли ви е, мишки???

1866 0

Феновете на ЦСКА, обединени под общото названи "Фен клуб сектор Г", излезе с много остра позиция срещу решението на ръководството на Локомотив (София) да пусне едва 2700 "червени" фенове на стадион "Надежда" през уикенда.

Както е известно, два кръга преди края "армейците" са в жестока битка за влизане в Европа срещу Берое, Литекс и Локомотив (София), като възпитаниците на Любо Пенев изостават в подреждането и се нуждаят от задължителна победа.

"Червените" запалянковци са категорични, че ще влязат на стадиона всички до един, независимо от ограничението, наложено за срещата.

Ето и позицията на "Фен клуб сектор Г":

СТРАХ ЛИ ВИ Е, МИШКИ ???

УТРЕ ЩЕ ОБЯВИМ КАК ЩЕ ВЛЕЗЕМ НА СТАДИОН "НАДЕЖДА", НО ЩЕ БЪДЕМ ВСИЧКИ. ВСЕКИ, КОЙТО ПОИСКА ДА ПОДКРЕПИ НАШИЯ КЛУБ, ЩЕ БЪДЕ ТАМ! ВЪВ ВРЕМЕНА, В КОИТО ФУТБОЛЪТ НИ Е НА ДЪНОТО, ИМА ОТБОР, ЧИИТО ФЕНОВЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СА НА СТАДИОНА, А ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ СПРАТ! РОДНАТА ФУТБОЛНА ЦЕНТРАЛА И РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НЯМА ДА НИ ПРЕЧУПЯТ! ВСИЧКИ В НАДЕЖДА, ДА СЕ БОРИМ ЗА НАШИЯ ЦСКА СОФИЯ! ВСИЧКИ ЗА ЕДИН, ЕДИН ЗА ВСИЧКИ!

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички