Томислав Стипич помоли за 2 неща и даде огромно обещание на феновете на ЦСКА


Томислав Стипич помоли за 2 неща и даде огромно обещание на феновете на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2298 0

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич говори на първата пресконференция, организирана от "армейците", след неговото назначение. На първо място той се изказа с уважение към присъстващите и към ЦСКА.

"Добре дошли на пресконференцията. Много съм щастлив да съм тук. Вече уча български като уважение към вашата страна и този велик клуб. Поздрави на всички, които обичат ЦСКА. Аз съм хърватин. За мен е по-лесно на родния език и може повече да говоря в детайли", сподели Стипич на български език.

Томислав Стипич се изказа много ласкаво за ЦСКА

Още: Голяма закана за промяна от Мишо Александров, ДЮШ на ЦСКА ще изглежда коренно различно

Благодаря на ЦСКА, че показа доверие. Знам къде идвам - в отбор с големи цели. Благодаря на директорите. Нямам търпение да започна да работя с играчите, да усетя съблекалнята и да съм част от клуба. Най-важно е да имаме стабилност. Няма да е лесно. Наясно съм какво се очаква от мен. Надяваме се нещата да протекат по най-добрия начин. Ще дадем всичко от себе си"

Бях запознат с презентацията. Водихме подробни разговори по темите. Дойдох, защото ЦСКА е голям клуб с множество фенове, които винаги стоят зад него. Усетих, че това е моето място и искам да съм част от ЦСКА" - започна той.

Впоследствие помоли за две неща - на първо място да бъде осигурено спокойствие, а на второ - да има търпение. Той даде и голямо обещание към феновете на "червените", като обяви: "Ще видите, че резултатите ще дойдат".

"Резултатите във футбола са всичко. Останалото е романтика. Бих ви помолил като за начало да ни дадете спокойствие, да имаме търпение. Най-добрите решения се взимат, когато могат да се обмислят, не под натиск. Ще видите, че резултатите ще дойдат.

Още: ЦСКА начерта конкретна структура на управление, обявиха името на собственика

Ще ми трябва време да свикна, първоначално ще използвам играчите на позициите, на които са свикнали. Впоследствие ще изпробваме нови неща и с новите състезатели, за да наложим стила, който искаме. За мен няма приятелски мачове, всички ще се печелят" - каза още той. Междувременно от ЦСКА признаха, че нямат отбор за титлата и посочиха колко трансферни прозореца ще им трябват, за да го сглобят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички