Шестцифрена сума за заплати и 15 милиона разходи за ЦСКА, разкриха от клуба


Шестцифрена сума за заплати и 15 милиона разходи за ЦСКА, разкриха от клуба

1400 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров даде да се разбере на пресконференция днес, че "червените" няма нужда от това да продадат звездите си на всяка цена.

Не искаме да правим трансфери на всяка цена. Няма нищо вярно в това, че ще продадем Сержиу Буш срещу каквато и да било сума. За Тони Силва няма нищо конкретно. Има само интерес от страна на Бешикташ, но няма официално запитване или оферта", категоричен беше Тодоров, опитвайки се да сложи край на всичките спекулации около тима.

Той сподели, че разходите на тима са доста големи, но са свързани най-вече с изчистване на стари задължения, които са тежали сериозно през изминалата 2014 година.

"Имаме около 2 милиона лева приходи от трансфери за 2014 г., а разходите ни, заедно с всички стари дългове, са 14-15 милиона лева. Явно се справяме по някакъв начин и без трансфери. През 2014 г. ни беше много трудно, но сега понамаляха задълженията".

Основна тема на разговор бяха заплатите в ЦСКА, за които се смята, че имат таван. Оказва се обаче, че "червените" не само плащат редовно на играчите си, но им дават и едни от най-високите заплати в "А" група.

"ЦСКА е един от сравнително редовните платци на заплати в българското първенство, а заплатите в клуба са сред най-високите. Те са между 350-400 хиляди лева на месец", сподели Тодоров.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички