Среща на УС определи ненужните в ЦСКА


Среща на УС определи ненужните в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1151 0

ЦСКА ще се раздели с поне трима футболисти през зимната пауза в първенството, твърди "Тема Спорт". Клубът ще разтрогне по взаимно съгласие с няколко от играчите, които не успяха да се наложат в състава през сезона.

Със сигурност от "Армията" си тръгва левият бек Сендрино Мисиджан, като е възможно той да бъде последван от Кристиян Супусепа, Пламен Крачунов и поне още един футболист. От клуба вече са влезли в контакт с част от играчите, които са ненужни, и ще се търси договорка за прекратяването на договора на всеки един от тях. Решението е било обсъждано на сбирка на Управителния съвет вчера следобед.

Паралелно с това ЦСКА ще започне и преговори за нови контракти на няколко от футболистите. Сред тях са Александър Тунчев и Борис Галчев, за които е на 90% сигурно, че ще подновят своите договори, които изтичат през лятото. Треньорският щаб обмисля и дали да продължи контрактите на Апостол Попов и Иван Стоянов. Апата се завърна на "Армията" през лятото на 2013 г., след като дни по-рано разтрогна с "червените". Попов бе викнат обратно от Стойчо Младенов и се съгласи да подпише нов договор за 2 години.

През този сезон бранителят има периферна роля, като е записал 10 мача в А група и 2 асистенции. В момента Апостол е играчът с най-много сезони без прекъсване на "Армията" - той кара 6-ия си пореден шампионат в ЦСКА, като за този период има 108 участия в елита с червената фланелка и 4 гола. Само един настоящ футболист в отбора има повече срещи с червената фланелка в А група от Попов - контузеният капитан Валентин Илиев със 115.

Иван Стоянов пък пропусна огромна част от есенния полусезон и за удължаване на договора му ще се реши на база представянето му през пролетта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички