Стойчо Младенов е на дузпата, Томов снема доверието от Екзекутора


Стойчо Младенов е на дузпата, Томов снема доверието от Екзекутора

1653 0

След като двубоят Ботев Пловдив - ЦСКА беше следен под лупа от цялата българска футболна общественост, шефовете на "червените" свалят кредита на доверие към Стойчо Младленов, чието бъдеще е повече от несигурно.

Още след предишната загуба на "армейците" от Берое се заговори за неговата смяна с Любослав Пенев. Подобен вариант е възможен от лятото, но слабото представяне срещу тима от Пловдив ще ускори търсенето на нов треньор на ЦСКА.

Причините за неясното бъдеще на Младенов пък са ясни. Екзекутора на Ливърпул тотално се провали в зимната си селекция, като единственият напуснал тима беше Серджиу Буш. Освен това Антон Карачанаков - любимец на фенове и ръководство, си тръгна със скандал през зимата именно заради Младенов.

През пролетния дял пък ЦСКА няма отбелязан гол и играе изключително слабо. Вместо отборът да е с 6 точки пред Лудогорец, в момента "червените" изостават на 3 от шампионите.

През седмицата Александър Томов афишира пълна подкрепа за Стойчо, но след поредното слабо представяне е възможно Младенов да бъде освободен от своя пост в близките дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички