Тони Силва: Този ЦСКА няма нищо общо с онзи от миналата година


Тони Силва: Този ЦСКА няма нищо общо с онзи от миналата година

5503 0

Футболистът на ЦСКА Тони Силва бе награден за играч на 11-ти кръг в българската А група. Силва заслужи отличието със страхотоното си попадение, което реализира срещу Ботев.

Голът му в последствие донесе и трите точки на ЦСКА. Зад Силва останаха Крис Гади, Мартин Камбуров и Иван Коконов.

„Преди време в ЦСКА имаше проблеми, но ситуацията в клуба вече се промени. В сравнение с миналия сезон нещата са много по-добре и резултатите показват това. Аз не мисля за трансфер в момента. Получавам информации за интерес към мен, но нищо конкретно. Имам договор за 3 години в ЦСКА и всичко около мой трансфер зависи от ЦСКА и отборът, който ме пожелае“ - каза Силва.

Футболистът e щастлив от преднината, която ЦСКА има в първенството, но смята, че тя не е достатъчно голяма.

„7 точки в първенството е добра преднина, но тя не трябва да ни успокоява. Ние трябва да играем и да побеждаваме всеки мач. В средата на декември ще видим какво ще е класирането. Периодът, който следва, е много важен. Старши треньорът Стойчо Младенов върши много добра работа в ЦСКА. Той е много близо до всеки един от нас и ни помага да играем все по-добре“ - допълни още Силва.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Той сподели, че в началото на сезона е страдал от контузия в рамото, но тя вече е отшумяла.

„Травмата бе причина за лошия старт, но вече съм добре и не се притеснявам да играя. Емил Гъргоров определено ми липсва, но той си тръгна и ние трябва да се справяме без него. Знам, че ни предстои мач с Левски, но преди това имаме двубой с Литекс. Първо трябва да мислим за този двубой" - завърши футболистът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички