Трио от ЦСКА с последно предупреждение заради картони


Трио от ЦСКА с последно предупреждение заради картони
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1615 0

ЦСКА е изправен пред проблем да се изправи срещу Лудогорец без петима от ключовите си играчи, пише "Тема спорт". Срещата в Разград е на 30 април от 20:00 часа.

Иван Турицов и Жеферсон, които са наказани ще пропуснат сблъсъка с новия- стар шампион. Двамата няма да са на разположение за утрешния (21.04) мач реванш на полуфинал за Купата на България срещу Славия.

Дуото беше порицано за два двубоя, тъй като натрупаха девет жълти картони от началото на кампанията в дербито срещу Левски.

Още трима души са застрашени да не отпътуват за Разград. Томас Лам, Тибо Вион и Карло Мухар са с по 4 официални предупреждения и при ново такова ще останат извън състава.

След гостуването на Лудогорец до края на сезона за "армейците" ще премерят сили в първенството със Славия и Ботев Пловдив, а също така им предстои визита на Черно Море и евентуален финал в турнира за Купата на България. А ето по какъв начин в ЦСКА решават за новия старши треньор.

 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички