Вратарят Дивиш си тръгна от ЦСКА, отново страх от провокации


Вратарят Дивиш си тръгна от ЦСКА, отново страх от провокации

4047 0

Вратарят Якуб Дивиш не тренира с ЦСКА и дори не е в България. Притеснения няма, а напротив - чехът се прибра в родината си, за да види за първи път своя наследник, пише "Труд".

Бебето се родило в навечерието на мача с Литекс преди 10 дни. Но Дивиш сам поиска да остане в България до "Вечното дерби" с Левски и чак тогава да пътува. Очаква се вратарят да се прибере във вторник и да направи голяма почерпка за отбора.

След победата над Левски на "Армията" веднага започнаха да предупреждават феновете за провокации, целящи наказания в следващите мачове. Ръководството настоява за спокойно поведение в предстоящия домакински двубой със Славия. И още по-толерантно отношение към треньора на Хасково Емил Велев, срещу когото "червените" излизат точно преди голямото дерби с Лудогорец.

Шефовете зоват да не се дават никакви поводи дисциплинарната комисия да остави ЦСКА без публика за дербито с разградския тим на 21 ноември.

За дубъла на ЦСКА пък дебютира младият бразилец Педро Ногейра. Вероятно засега ще бъде изпробван само в тима на Иван Атанасов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички