Всичко е ясно: ЦСКА ще се бори с ЦСКА 1948 за място в Европа (ВИДЕО)


Всичко е ясно: ЦСКА ще се бори с ЦСКА 1948 за място в Европа (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1735 0

Вече е ясно кой ще е съперникът на ЦСКА на баража за участие в Лига на конференциите. Това е отборът на ЦСКА 1948, който победи Славия с 2:0 и завърши на седмото място в класирането на Първа лига.

Решителната среща е в петък, 31-ви май от 19 часа на Националния стадион "Васил Левски".Припомняме, че по-рано отборът на Стамен Белчев остана на третото място, което ги прати директно на бараж.

ЦСКА 1948 започна силно двубоя и поведе още в 5'. Педриньо бе изведен по перфектен начин с дълго подаване зад гърба на отбраната на Славия, справи с противниковата отбрана и преодоля след това Вуцов. По-опасните положения бяха за "червените", но чак през втората част нанесоха решаващ удар . В 63' Никола Илиев удвои преднината на отбора си и съвсем уби и малкото интрига.

В другия мач Арда победи Ботев Пд, но това не бе достатъчно и остана осми. Мачът бе без значение за "канарчетата", които се класираха за Лига Европа през спечелването на Купата. Интригата бе между Арда и ЦСКА 1948. Кърджалии победиха с гол на Томислав Йорданов.

В 37' Деян Лозев получи отдясно и центрира в наказателното поле. Там Тонислав Йорданов бе абсолютно непокрит и от близко разстояние с глава нямаше как да пропусне. Останаха съмнения за засада на Деян Лозев, но системата ВАР не видя такава. Това остана и единственото попадение в срещата.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички