Абди: Левски е правилният избор за мен


Абди: Левски е правилният избор за мен

1556 0

„Дойдох в Левски, защото това е голям клуб. Знаех за него отпреди. Смятам, че това е правилният избор за мен. Исках да възобновя кариерата си, защото в последния ми отбор не играех много, имах проблеми".

Това сподели новото попълнение на Левски Либан Абди относно идването си на „Герена", съобщава „Меридиан мач“.

До този момент сомалиецът не бе давал изявление пред медиите.

"Проблемите по трансфера ми дойдоха от предишния ми клуб, а не от мен, но важното е, че вече съм тук. Не мога да кажа много за Левски, но всеки знае, че това е голям отбор и затова съм тук. Надявам се така да помогна на себе си, а и на отбора също. От мен може да очаквате здрава работа. Не съм дошъл на почивка или нещо подобно. Аз съм сериозен човек и искам да помогна с каквото мога", продължи бившето крило на Ризеспор.

„Първото ми впечатление е, че Левски е отбор, пълен с млади футболисти, който се опитва да играе футбол и да си подава много топката", започна Абди.

Той показа, че е запознат с конкуренцията в „А" група.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

„ЦСКА и Лудогорец също са големи отбори, но аз съм играч на Левски и ще се постарая да си свърша работата тук. Ще съм в този отбор до лятото и никой не знае какво ще се случи след това. Затова ще работя ден за ден и ще се постарая да си свърша работата по най-добрия начин. Винаги съм искал да се развивам и да ставам по-добър играч и да се надяваме, че ми предстоят добри четири месеца", завърши Абди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички