Алекс Колев с нестандартно мнение за дербито с ЦСКА, подхвана актуална тема, заради която се ядосва


Алекс Колев с нестандартно мнение за дербито с ЦСКА, подхвана актуална тема, заради която се ядосва
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2054 0

Нападателят на Левски Александър Колев бе избран за игра на месец юли, като при получаване на наградата си сподели мнението си по някои от интересните теми около "сините". Той бе категоричен, че успехът срещу Хебър в миналия кръг не е бил никак лесно и се надява да победят Спаратак във Варна с добра игра.

"Началото на първенството, още сме пети-шести кръг, още сме в зародиша, има доста мачове, не сме направили кой знае какво. Нормално е Левски да побеждава, да доминира и да радва феновете. Гледаме мач за мач. Ръководството е поставило цели и сме длъжни да ги преследваме. Седем-осем кръга преди края мога да кажа дали летим и дано да сме в същата позиция“, каза нападателят.

Той допълни, че и с Евертон Бала и с Мустафа Сангаре се е сработил добре. "И Евертон Бала, и Мустафа Сангаре са бързи, възползват се, че съм увлякъл защитник. Може би с Бала взаимодействаме една идея повече, но Сангаре е много мощен, може да избяга, улеснява моята работа. С който ме пусне треньора, с него ще играя".

Още: ВИДЕО: Александър Колев вдигна 10 000 левскари на крака с първи гол на "Герена" (ВИДЕО)

Как трябва да се играе мачът с ЦСКА?

Той изрази и мнението си относно дербито с ЦСКА: "Моето мнение като футболист е, че дербито трябва да се играе на домакинския стадион с гостуваща агитка. Това е някаква практика в България и Гърция. За мен трябва да се играе на "Герена" с гостуваща публика, така е навсякъде по света, ръководството си излезе с позиция".

"За едни отбори дузпи се дават, за друго не, за едни отбори се отменят голове, за други не, и то в едни и същи ситуации. Раздразнителен съм на тази тема. Готов съм да изпълня дузпа. В повечето случаи сме аз и Марин", разкри Алекс Колев.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Той бе запитан и за изказването на Генчев, че на почивката с Хебър е искал да смени 8 от 11-те на терена. "Честно казано, реалист съм, усещах се добре, тичах, не мисля, че бях от тези осем, гледах и GPS-ите, това в кръга на шегата".

Още: Новият любимец на Левски похвали Любо Пенев и заяви: Всички са на 200% срещу нас

"Критики винаги ще има. Особено когато играеш в най-големия гранд в България. Винаги ще има недоволни. Има и такива мачове, важно е в такива мачове да излезеш победител. Не подценявам Хебър, но имат една точка, всеки очаква да ги победим, но и те се борят за своето, не успяхме да намерим пътя към гола. Може би трябваше да играем по-комбинативно в някои ситуации, имаше грешки".

Още: Алекс Колев ще бори "невъзможна" за оправяне тенденция в Левски

С продажбата на Рикардиньо се сбъдва мечта на Алекс Колев - сменя номера в Левски

Алекс Колев призна: Николай Костов му се обадил, но - не за да го кани в Левски

"Гонзо ми харесваше, беше мъжкар, но ако имаше ВАР, 70% от головете му нямаше да ги зачетат"

Официално: Левски представи Александър Колев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички