Едри имена в управата на "Левски"


Едри имена в управата на "Левски"

1232 0

Във фенските среди около "Левски" вече обсъждат имена за революционни промени в Управителния съвет (УС) на общото събрание през декември. Витаят твърде разнообразни идеи.

Говори се за едри имена от спорта като Константин Папазов, Димитър Иванков, Николай Илиев, футболен адвокат №1 у нас Ивайло Ивков, дори Томас Лафчис, чиито привърженици напоследък обаче намаляха. Възможна е покана към спортния директор Георги Иванов, пише "Труд".

Целта на фенските организации е пълна подмяна, искат да махнат дори изпълнителния директор и доказан администратор Константин Баждеков.

Големият избор трябва да е за нов председател, за когото се планира да има много сериозна, на практика президентска власт. Идеята на видните запалянковци е Тодор Батков да остане само собственик (на този етап) без реално да управлява. Така бе за година и половина при Иво Тонев (от януари 2012-а) - председател на УС и изпълнителен директор.

Но засега нищо не е сигурно. Ясно е само, че през декември в "Левски" ще настанат революционни промени.

Не е решено дали Батков ще запази сериозни позиции, дали фенски организ­ации ще се намесят още по-ударно в ръководството, дали ще изплува лоби от кандидат-собственици, наречено от адвоката „задкулисие".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Но така на „Герена" няма да продължат, няма как, защото клубът изнемогва. Ще има нов спонсор, въпросът е кой ще го доведе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички