Генчев нескромно призна: Няма да имаме проблем срещу Ботев Пловдив, ако играем като срещу...


Генчев нескромно призна: Няма да имаме проблем срещу Ботев Пловдив, ако играем като срещу...
Снимка: БГНЕС

1115 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, сподели мнението си преди предстоящото гостуване на Ботев Пловдив от 11-ия кръг на Първа лига. 

Генчев коментира

Пред медиите специалистът засегна още много теми, но преди всичко беше категоричен, че ако отборът му се представя на нивото от мача с Арда - Левски няма да има проблем. 

Той изрази и недоволството си срещу някои журналисти, които интерпретирали думите му грешно. Не на последно място Генчев обяви контрола срещу Хебър по време на паузата за националните отбори. Очаква се тя да се играе на 11-и октомври, но информация ще бъде изнесена допълнително. 

Коментарът на Генчев

Доста медии се опитват да правят интриги като вкарват думи, които не съм казвал. Даже днес ми направи впечатление един материал. Никога не съм казвал, че без мен Ботев Пловдив ще има една точка. Хората се опитат да си продават вестниците, всеки си носи отговорност за думите.

Винаги съм разчитал на отборната игра. В моите планове има персонално пазене. Оставаме максимално малко пространство за Попов и останалите нападатели. Скоростта в атака на Ботев не трябва да се подценява, а нападението се подхранва от Попов. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Ботев е много по-различен, откакто ме няма. Треньорът доста работи, взеха се качествени футболисти. Много по-добър е отборът. Можем да се изненадаме, но с малки детайли. Не смятам, че Ботев ще промени нещо в играта си - същото важи и за нас.

Ако играем като срещу Арда - мисля, че ще бием без проблем. Темпото ни беше много добро, имахме и много ситуации. Трябва само да изчистим грешките в защита.

Само Лима няма да попадне в групата. Той вече тренира, но с три тренировки утре не можем да го използваме.

Като станах треньор на Ботев Пловдив бях много добре приет. Феновете винаги бяха до мен и ме подкрепяха, защото тогава имах само трудни моменти. Интересува ме само как можем да зарадваме феновете на Левски с победа. 

Много идеи не успях да осъществя с Ботев, но няма да изпадам в конкретика, защото не знам какво ще излезе във вестниците. 

Обстановката предразполага футболистите да дадат най-доброто от себе си. Темпото и ритъмът тогава може да са още по-добри. За нас високото темпо не е проблем.

Ще имаме контрола срещу Хебър по време на паузата за националните отбори. През септември сме с три поредни победи, надявам се да станат и четири. Сега ще наблегнем на детайлите, които трябва да изчистим. 

Всеки мач обръщаме внимание на статичните положение. Имаме предимство при тези ситуации пред всички останали отбори в Първа лига. 

Охене се чувства добре. Важното е, че физически е добре заради дългото отсъствие. Преди мача ще решим кога и как ще се включи той”, завърши треньорът.

Още: Станислав Генчев притесни феновете: Скоро големи любимци може да не са в Левски

Наско Сираков посетил Станислав Генчев в родния му дом, за да го убеди да избере Левски пред ЦСКА

Станислав Генчев се скъса да хвали грозно изгонен от Наско Сираков в Левски

Станислав Генчев без да назовава имена: Два от кандидатите за шампионската титла отпаднаха

В Левски са наясно с плановете за зимата: Взимат поне трима нови

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички