Предлагат гонен и сменил 10 клуба на "Левски"


Предлагат гонен и сменил 10 клуба на "Левски"

1460 0

Румънският десен полузащитник Себастиан Койочнеан е бил предложен на "Левски", твърди "7 дни спорт". 26-годишният футболист за последно е играл в последния в класирането на румънската елитна дивизия Рапид (Букурещ).

Койочнеан е освободен от отбора на 5 януари заедно с още деветима футболисти, а причината, която обявяват от ръководството, е незадоволително представяне в мачовете.

Халфът е привлечен в Рапид преди началото на настоящия сезон, но изиграва само 8 мача, в които записва едва 451 минути на терена. Койочнеан не се разписва нито веднъж и не е дал нито една асистенция.

Иначе кариерата на крилото е солидна откъм брой клубове, в които е играл. За 26-те си години той е преминал през 10 клуба, като в бройката влиза и този, чийто юноша е - Отопени. За 5 от отборите играчът не записва нито един мач. В цялата си кариера румънецът има само 82 мача.

На този етап няма яснота дали Георги Иванов и Стойчо Стоев са харесали качествата на Койочнеан, но с оглед на визитката му до негов трансфер в "Левски" трудно ще се стигне, въпреки че финансовите претенции на играча не са големи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички