Гонзо: С тези проблеми, успехът трябва да ни радва


Гонзо: С тези проблеми, успехът трябва да ни радва

1138 0

"Двата отбора се опитаха да играят футбол, да се надиграват, доволен съм от играта на младите момчета, които израстват с всеки мач. Имаме контузени футболисти, хора, които нямат картотеки. С тези проблеми, успехът трябва да ни радва".

Това заяви спортният директор на "Левски" Георги Иванов, след успеха на своя тим над Черно море. Победата бе първа за "сините" през новия сезон.

Благодаря на отбора, поздравявам ги всички. Постигнахме добър резултат срещу отбор, който се гради от две години. Доволен съм от целия отбор, пресираха, играха добре, това са изискванията на Стойчо Стоев, това е целта пред отбора, да се радва и публиката", допълни Гонзо.

"Юношите не са готови на база опит и качества, които трябва да надграждат. Те се учат и на база грешките, които допускат, това е пътят по-който сме поели. Видно е - школата работи добре", обобщи Иванов. Той сподели, че очаква проблемите с картотеките на двамата нови нападатели в тима да са уредени до следващия мач.

"Чакаме жълтите карти, от нас каквото е трябвало сме го направили като клуб, надявам се следващата седмица всичко да е ок, имаме нужда от централен нападател, който ни липсва", посочи директорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички