"Гриша Ганчев ми честити след финала за Купата - когато с Левски бихме ЦСКА"


"Гриша Ганчев ми честити след финала за Купата - когато с Левски бихме ЦСКА"
Снимка: LAP.bg

959 0

През лятото на 2022 година Левски прекъсна сушата без трофей, след като триумфира във финала за Купата на България. Успехът беше още по-сладък за "синя" България, тъй като бе победен големият столичен съперник - ЦСКА.

В предаването на "Код спорт" Ивелин Попов направи изненадващо разкритие, че след спечеления финал е получил поздравления от Гриша Ганчев. Тогава бизнесменът все още бе част от "армейците".

Ивелин Попов с разкритие за Гриша Ганчев

"Нещо каза ли ти (бел. ред. Гриша Ганчев), когато се разбра, че се връщаш в Левски" - бе въпросът, който постави началото на темата с Гриша Ганчев.

"Аз му казах. Той знаеше много добре, че аз не мога да отида в ЦСКА. Той ми каза: "Така си си решил, няма проблем". Не е нещо от сорта да ти звъни, да те заплашва и такива неща. През годините обаче никога не съм си позволи да искам нещо повече от това, което ми е по договор или ми се полага. Никога не съм молил за заеми, за помощ и така нататък. Но съм сигурен, че ако ми се наложи, винаги ще ми помогне.

Даже миналата година, след последния мач, ми пише съобщение, нещо от сорта на: "Защо Левски играе срещу мен" или нещо от сорта. Отговорих му, че аз играя за себе си и възпитавам моите деца никога да не са длъжни на никого. Всичко, което си изработят, с техен труд - колкото сабя покаже, ако заслужаваш да паднеш, да паднеш, ако заслужаваш да биеш, да победиш.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Казах му, че срещу него винаги ще играя за победа. Знам, че заради това ме уважава и аз ще го уважавам. Даже след финала за Купата, написа ми, честити ми" - отговори Попов. 

*Попето бе представен като част от Левски преди финала, но все още не бе записвал игрови минути за "сините" и не взе участие във въпросния мач.

В момента пък играят ЦСКА III и Левски II - ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО с картина (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички